T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / KEPSUT - Kepsut Anadolu Lisesi

12 MART İSTİKLAL MARŞI´NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY´U ANMA İLÇE PROGRAMI OKULUMUZ TARAFINDAN YAPILDI

İstiklal Marşı´nın kabulünün 94.yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı okulumuz öğrencileri tarafında hazırlanıp sahneye konuldu.

İlçe Kaymakamımız Hacı Asım AKGÜL, 12 Mart Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü ve İstiklal Marşı´nın Milli Marş olarak kabul edilişinin 94. yıldönümü nedeniyle okulumuz tarafından  düzenlenen törene katıldı. Törene Kaymakam Hacı Asım AKGÜL, Garnizon Komutanı J.Ütğ Anıl KOSALI, Belediye Başkan v. İbrahim ÖZDEMİR’ın yanı sıra daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşma okul müdürümüz Nebahat AKKOYUN ORAN tarafından yapıldı. Milli şair Mehmet Akif ERSOY’un hayatı konulu video gösterimi ve öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi sunuldu. Anma etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşının kabulü ile ilgili kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakamımız ve protokol tarafından ödüllerinin verilmesiyle program son buldu.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2015 - Güncelleme: 18.03.2015 20:09 - Görüntülenme: 4358
  Beğen | 0  kişi beğendi