BALIKESİR / KEPSUT - Kepsut Anadolu Lisesi

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen programda vatan uğruna şehit düşen kahramanlarımız minnet ve saygıyla anıldı.

Ock

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kepsut İtfaiye Amiri Kadir KOCA ve İtfaiye Çavuşu İsmail KANLI tarafından itfaiye mesleğinin tanıtımı ve afetler konusunda okulumuz öğrencilerine seminer verildi.

Ock

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Haftası münasebetiyle okulumuzda Eğitimci Yazar Dilaver AYYILDIZ tarafından" Refah düzeyi yüksek ülkelerin zenginliklerinin kaynağı ve kitap okuma" söyleşisi yapıldı.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmen ve öğrencileri, Kepsut Dereli mahallesinde bulunan Kepsut Belediyesi Vefa Evi'ni ÇEDES PROJESİ kapsamında ziyaret etti.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü nedeni ile öğrencilerimizde afetler ile ilgili farkındalık oluşturmak için  depram tatbikatı yapıldı ve tören düzenlendi.

Ekm

Okulumuz 12. Sınıf velilerine yönelik 06.10.2022 tarihinde YKS süreci ve BİGEP projesi hakkında bilgilendirme amaçlı seminerimiz okulumuz Rehberlik öğretmeni Ayşe Ulutan Gücüyener tarafından düzenlenmiştir. Katılımlarından dolayı değerli velilerime teşekkür ederiz.

Ekm

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 11.00'de değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Eyl

BİT'LENECEĞİZ projemiz kapsamında Çekya / Prag Hareketliliğimizi 19.06.2022-25.06.2022 tarihleri arasında gerçekleştirdik. ITC International eğitim kurumunda web2.0 araçları ve kodlama ile ilgili eğitimi aldık.

Eyl

Okulumuzda 2020-1-TR01-KA101-080460 nolu BİT'LENECEĞİZ isimli proje yürütülmektedir. Proje sonucunda web2.0 araçları kullanımı, siber zorbalık ve kodlama üzerine yeterliliklerimizi daha üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz.

Mrt