BALIKESİR / KEPSUT - Kepsut Anadolu Lisesi

GAZİANTEP ŞANLIURFA GEZİMİZ

Kepsut Belediye Başkanlığı tarafından okulumuz son sınıf öğrencilerine yönelik Şanlıurfa ve Gaziantep'e kültür gezisi gerçekleştirildi.

Kepsut Kaymakamımız Sayın Altay KARADAĞ'ın okulumuzu ziyareti esnasında öğrencilerle gerçekleştirdiği kariyer planlamasına yönelik rehberlik konuşmaları ve empati ile kurduğu iletişim sürecinde gelen talep üzerine Kepsut Belediye Başkanı Sayın İsmail CANKUL tarafından YKS sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerimize yönelik moral motivasyon gezisi düzenleneceği belirtildi. Belediye Başkanlığı tarafından tüm giderleri karşılanan Şanlıurfa gezisinde öğrencilerimiz Göbeklitepe-Balıklıgöl-Aynzeliha;  Gaziantep'te Zeugma müzesini ziyaret ettiler.

Okul Müdürümüz Davut GÖÇKÜNCÜ ile Okulumuz Öğretmenleri Semiha YALÇIN, Ayşe ULUTAN beraberinde 37 öğrenci geziye katıldı.

31-03-202231-03-202231-03-202231-03-2022

,